5 gaveideer til ham der har næsten alt

Hvis du skal finde en gave til din bror eller din far, kan det være, at du er kommet på lidt af en opgave. Det kan nemlig ofte føles som om, at de har alt det, som de skal bruge. Hvis du har brug for inspiration, er det derfor en god ide for dig at læse vores guide. Her kan du få nogle ideer til, hvad du skal købe. Vi har både udvalgt nogle rigtige ting og fundet nogle gode oplevelser, som du kan give i gave.

Se også: Oplevelsesgaver til hende

En powerbank så han kan få strøm på sine devices

Lige meget hvilken type din bror er, har han nok en mobiltelefon og nok også flere ting, som han har brug for at få strøm på. Hvis det forholder sig sådan, er de en god ide for dig at finde en powerbank af en god kvalitet til ham. Den kan han både brug, hvis han studerer, hvis han arbejder, eller hvis han godt kan lide at vandre eller surfe eller en anden aktivitet, hvor han godt kan lide at være udenfor.

En tur i Ferrari

Det er nok de fleste mænds drøm i hvert fald en gang i deres liv at komme ud at køre i en Ferrari – vel at mærke hvor de selv sidder bag rattet. Du kan give ham, der skal have gaven, et gavekort, så han kan komme ud at prøve at køre i en Ferrari. Det er en god mulighed for dig for at give en sjov og anderledes gave, hvor der virkelig er fart over feltet. Det er muligt selv at vælge dagen, hvor man gerne vil ud at køre.

Gode hovedtelefoner

Det kan være rart at kunne se film eller høre musik, hvor der slet ikke er nogen baggrundsstøj. Det er derfor en god ide for dig at give et par virkelig gode hovedtelefoner til ham, der har alt. Du kan i dag få hovedtelefoner, der er så gode, at de kan bruges som høreværn. De er derfor perfekte på en lang flyvetur, hvor der ofte kan være meget snak og ikke mindst småbørn, der græder.

En dag som stuntman

Hvis ham, der skal have gaven, elsker actionfilm, vil han helt sikkert også elske at prøve sig selv af som stuntman. Der findes i dag en række forskellige gavekort, og du kan selvfølgelig også købe et, hvor han lærer at slås som en rigtig stuntman. Først er der træning og derefter bliver det indspillet på en film, som alle deltagerne selvfølgelig får tilsendt, så de kan vise den til familie og venner.

En drone

De fleste mænd synes stadig, at det er fascinerende at køre med racerbiler, fjernstyrede fly og ikke mindst droner. Du har i dag mulighed for at købe droner i mange forskellige størrelser. Det betyder også, at de kommer i mange forskellige prisklasser. De mindste kan være helt ned til tre gange tre centimeter. Det er ikke meget, men nok til at de kan holde sig flyvende i fire minutter.

Læs mere her.

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *