Hvad kan en psykoterapeut i Odense hjælpe med?

Der er ingen tvivl om, at en psykoterapeut Odense vil kunne hjælpe dig med rigtig mange psykiske problemstillinger. Det er blandt andet en psykoterapeut, du skal have kontakt til, hvis du ønsker at bringe dig og din partners forhold tilbage på rette kurs. Der findes naturligvis også deciderede parterapeuter, men det er også blot psykoterapeuter, som har valgt at specialisere sig indenfor et bestemt område, mens andre derimod vælger at fokusere på en bredere målgruppe og derfor også at fokusere på en længere række af ydelser indenfor psykoterapi. Du kan læse mere om, hvad en psykoterapeut Odense (og ligeledes også psykoterapeuter i andre dele af landet) kan hjælpe dig med nedenfor:

Parterapi

Har dig og din partner knas i forholdet, så kan den bedste løsning meget vel være at tage kontakt til en psykoterapeut Odense, som udøver parterapi. En parterapeut kan blandt andet hjælpe jer, hvis I mener at jeres kommunikation ikke fungerer, hvis gnisten er væk, hvis I har overvejet at blive skilt, hvis I mener, at I skændes for meget, hvis jeres sexliv ikke fungerer, som det tidligere har gjort eller hvis jeres forhold er præget af jalousi. Der er rigtig mange ting, som en psykoterapeut kan hjælpe med, hvis I vælger at gå i parterapi, men selv ikke den bedste parterapeut kan hjælpe jer, hvis I ikke selv er indstillet på, at I skal få jeres forhold tilbage på rette fod. Der findes mange forskellige psykoterapeuter, der har valgt at arbejde med parterapi, men en af dem er Gorm Lundshøj fra Kropsterapi.com, som har arbejdet med parterapi og øvrige former for terapi i en lang årrække.

Kropsterapi

Det er bestemt ikke alle psykoterapeuter, der arbejder med denne form for terapi, men et eksempel på en psykoterapeut Odense, der arbejder med kropsterapi, er Gorm Lundshøj fra Kropsterapi.com, der har til huse hos Sensetik.dk. Kropsterapi er en meget bred form for terapi, da det faktisk blot er psykoterapi, der bliver udøvet på en anden måde, hvor kroppen bliver en mere integreret del af behandlingen, hvorfor det ikke længere kun er gennem samtaler, at klienten oplever terapien. Det er lige så meget kroppen, som bliver udsat for terapi, for hvis ikke man kan mærke i kroppen, at man har fået det bedre (eller har behov for terapi, for den sags skyld), så giver det ikke synderligt meget mening at modtage psykoterapi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *