Katastrofen på vores badeværelse

Det var her den anden dag og jeg havde lige fået fri fra arbejde. Jeg satte mig ind i bilen og begyndte at køre hjemad. Da jeg var nået omtrent halvvejs til Vordingborg og Sydsjælland, så ringede min telefon. Det var min kone i den anden ende og jeg kunne straks høre, at noget var, som det ikke burde være. Jeg spurgte hende med det samme, hvad det var, der var galt. Hun lød panisk og fortalte mig, at jeg skulle skynde mig hjem, da der var oversvømmelse på vores badeværelse. Jeg satte speederen i bund og kørte lidt mere end det tilladte indtil jeg nåede huset. Da jeg trådte ud af bilen, åbnede min kone hoveddøren og gestikulerede, at jeg skulle skynde mig ind. Jeg løb nærmest lige forbi hende og ind til, hvad jeg forventede ville ligne ragnarok. Langsomt åbnede jeg døren og kunne straks konstatere, at den var helt gal. Et rør var sprunget og havde brudt sig igennem væggen, hvor det nu fossede ud med vand. Det første at gøre, var at slukke for vandet. Da røret havde tømt de sidste dråber, stod jeg og kiggede på de ødelagte klinker, der lå spredt henover gulvet. Flot var det ikke, men så igen, det havde aldrig heller været huset stolthed. Det var bygget engang i 70’erne og farver var mildest talt forfærdelige. På det tidspunkt besluttede jeg mig for, at det var på tide at bygge det helt om.

At finde et nyt badeværelse

nytJeg begav mig ud for at finde butikker, hvor de har vandrør, klinker og så videre. Det tog ikke lang tid at finde, da der ligger mange i Vordingborg og Sydsjælland. Jeg talte med ekspedienten, som tog sig god tid til at høre på mine ønsker og vi fandt sammen frem til et nyt toilet, nyt rør og klinker. Prisen var rimelig og hun gav mig endda lidt rabat på grund af mængden og fordi jeg fortalte hende den kedelige historie. Nu stod jeg med alle materialerne, men hvem skulle sætte det op? Da jeg ikke havde nogen erfaring indenfor sådan noget, henvendte jeg mig igen til ekspedienten. Hun fortalte, at butikken havde aftale med et håndværkerfirma, der kunne komme og sætte det op samme dag.

Opsætning af nyt badeværelse

Jeg kørte hjem, fandt et koben frem og begyndte at rive de gamle klinker ned. Med en trillebør blev de kørt ud til det andet affald i indkørslen. Der var mange og det var hårdt arbejde. Jeg havde blot et par timer før håndværkerne ville komme, så jeg knoklede løs. Da væggene var blottet, lignede toilettet nu en byggeplads. En byggeplads med et toilet vel at mærke. Jeg skruede det løs og forsøgte at løfte det, men det var tungt. Heldigvis kom håndværkerne i samme øjeblik og jeg fik hjælp til at få båret det ud til det andet. De påbegyndte arbejdet og næste morgen var de væk. Da jeg stod op, gik jeg straks ned og satte mig på mit nye toilet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *