Gode råd når du bestiller julefrokostmad ude fra

Du har fået ansvaret for maden til årets julefrokost og du er måske ikke lige den der har klaret den tjans de sidste 20 år. Maden er en af de abosult vigtigste ting ved en julefrokost, og om maden er god eller mindre god og om der nok af den, er nogle af de emner der vil blive heftigte diskuteret i tiden efter årets julefrokost.

Gode råd er dyre, men vi vil gerne give dig en kort guide til hvad du skal være opmærksom på, hvis du vælger at bestille årets mad til julefrokosten udefra. Vi anbefaler helt klart at maden bestille udefra, da du som arrangøre har masser af andre tin og opgaver at se til i forbindelse med julefrokosten. Hvem gider stå i køkkenet og lave mad til alle de mennesker?

Der er på landsdækkende basis rigtig mange muligheder for at bestille julemaden udefra. Enhver by med respekt for sig selv har ét eller flere cateringfirmaer med julefrokost-tilbud, samt en del lokale restauranter, der også tilbyder at levere maden til jeres julefrokost. Skal du holde julefrokost i København kan vi anbefale firmaet Madkonceptet, hvor André og Camilla har stor erfaring med blandt andet lækker mad til julefrokosten.

Vær opmærksom på følgende

Disse ting kan det være en rigtig god idé at holde sig for øje inden du bestiller mad til julefrokosten i år:

Prisen er selvfølgelig en vigtig faktor. Du har sikkert fået et budget du kan arbejde indenfor som arrangør, og derfor har du også en max pris, du kan give pr. kuvert. Husk den gamle regel med at pris og kvalitet hænger sammen. Dette gælder bestemt også når det kommer til catering. Pas på med at spare for meget på maden, da den som sagt er vigtig for helhedsoplevelsen af selve julefrokosten.

Husk at bestille i god tid og husk at check at det sted du bestiller hos kan klare det antal kuverter, du har brug for. Jo bedre tid du er i med bestillingen, jo nemmere er det for cateringfirmaet at opfylde dine ønsker.

Du bør altid bestille smagsprøver fra det firma du bestiller mad hos – især hvis I ikke tidligere har fået mad fra dette firma. Ikke at maden ikke er god, men smag og behag er så bekendt meget forskellig, og hvad man kan lide på én arbejdsplads, falder ikke nødvendigvis i god jord på en anden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *