Hvad er et taletidskort til mobilen?

Er du i tvivl om hvad et taletidskort er? Så har vi forklaringen her. Et taletidskort til din mobil er egentligt et ”forbrugerafregnet abonnement” så derfor er det egentligt ikke rigtigt et abonnement. Det skyldes at du ikke får en regning. Et taletidskort kan bruges til både taletid og sms, samt mere hvis du tilføjer det. Du betaler altså for hver gang du sender en sms eller ringer til dine venner og familie. Et taletidskort er normalt på 12 måneder, men kan varier. Det starter når du tager det i brug.

Mange forskellige taletidskort

Der findes mange forskellige taletidskort til din mobil. Der findes faktisk næsten lige så mange som der findes mobilselskaber. Dog er der ligesom på et almindeligt abonnement også forskelig pris og forskelligt indhold. Et taletidskort er ikke bedst anvendeligt for alle. Et taletidskort er mest til dem som bruger deres mobiltelefon meget lidt. Bruger du din mobiltelefon til mere end bare at ringe, ja så er det dumt at investere i et taletidskort. Et taletidskort er altså mere for ældre, eller for små børn. Det skyldes at der i dag er så billige mobilabonnementer i teleprisjunglen, at et abonnement ofte kan være billigere end et taletidskort.

Automatisk optankning

For det meste kommer alle de nyere slags taletidskort fra mobilselskaberne med noget der hedder automatisk optankning. Det går ud på, som ordet antyder at du kan optanke din mobil helt automatisk. Når du ikke har flere penge på din mobil, ja så optankes der automatisk et beløb som du selv har været inde at bestemme. På den måde slipper du får altid selv at skulle gå ind og optanke når du ikke har flere penge på din mobiltelefon. Du skal normalt gå ind på din teleudbyders hjemmeside og tilmelde dig automatisk optankning. Det er rigtig nemt og smart, hvis altså du har et taletidskort.

Hvor finder jeg taletidskort priser

Jeg har fundet en side ved navn telmodi.dk hvor det er nemt at finde det billigste taletidskort.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *